Rowenta Beauty e-book

Ако красотата те вдъхновява да търсиш, да се променяш и да преоткриваш себе си всеки ден. Ако се стремиш да бъдеш стилна, различна, незабравима и желана. Ако обичаш да бъдеш в крак с модните тенденции и държиш на цялостната визия.

Тогава добре дошла в света на иновациите, красотата, блясъка и стила. Заповядай в света на Rowenta. Вдъхновени от теб, ние създаваме революционни уреди, посветени на грижата за косата, за да имаш верен помощник, с който лесно и удобно да създаваш перфектни фризури у дома.

За теб и за всички като теб ние създадохме тази електронна книга и ти предлагаме разнообразие от актуални обемни прически, създадени от топ коафьора Георги Петков, които можеш да изпълниш с лекота сама у дома, защото обемът винаги е на мода. Главният герой в тази приказка, посветена на теб е уникалната преса за обем Rowenta Volum’24 Respectissim – създадена, за да постигнеш мигновен обем от корена до върха на косата само в три лесни стъпки и да изглеждаш неотразима през целия ден.

Допълнихме книгата с професионални идеи за облекло и грим, създадени от звездния екип на Георги – топ стилиста Антония Йорданова и гримьор No1 за 2014 г. в България Слав Анастасов. За да откриеш своето различно Аз, да бъдеш неотразима във всеки момент от деня и да вдъхновяваш хората около теб е нужно само желание, малко време за себе си и подходящи идеи за всеки повод и всеки стил.

Пожелаваме ти вдъхновение!

Изрази всяко свое Аз с Rowenta Volum’24 Respectissim!

Rowenta © 2015