Скъпи дами,

С удоволствие Ви каним да се присъедините към кампанията на Rowenta България, посветена на блясъка, стила и красотата. Заедно с топ-коафоьора Георги Петков и неговия звезден екип, Ви предизвикваме да изразите своето различно Аз с Rowenta Volum’24.

Покажете ни Вашата любима обемна прическа, като я постигнете сами у дома с помощта на иновативната преса за обем Rowenta Volum’24 и може да станете част от нашия екип.

За целта ни изпратете снимки “преди” и “след” преобразяването си в лично съобщение на официалната ни Фейсбук страница Rowenta Bulgaria или на e-mail адрес: rowenta.bulgaria@gmail.com, като опишете защо сте избрали това свое Аз.

Всички изпратени снимки ще минат през одобрение и ще бъдат публикувани във feed-а на събитието в рамките на 24 часа след получаването им.

Четири от Вас ще бъдат селектирани лично от топ-коафьора Георги Петков и ще имат възможността да участват на специалното ни събитие, което ще се проведе на 19 януари 2016 г. Тогава самият Георги Петков ще определи четирите нови лица на Rowenta.

Подробностите ще запазим в тайна… поне засега. Следете Facebook страницата ни, както и тази на Georgi Petkov, защото изненадите тепърва предстоят.

Очакваме с нетърпение Вашите снимки!

П.П. Ако все още не сте се сдобили с иновативната преса за обем Rowenta Volum’24, можете да изберете магазин тук: www.volum24club.rowenta.bg

За повече вдъхновение, от Rowenta Ви предлагаме един различен поглед върху стила и модерната визия, претворен от звездния екип на Георги Петков с уредите за коса на Rowenta. Разгледайте електронната ни книга и вижте уникални идеи за прическа, грим и облекло тук: Rowenta Beauty e-book

Правилата за провеждане на фото конкурса ще намерите тук: правила

Успех!

Rowenta България

Rowenta © 2015